top of page

İnfowood 1992 Cut-it

Firesiz Kesim ve Optimizasyon Programı

1992 Cut-it ayrı bir program değildir fakat istenildiği taktirde manuel olarak da çalıştırılabilir. Kullanıcılar ister tasarladığı bir projeyi otomatikman kesime gönderebilir, ister sadece 1992 Cut-it'i açıp kesim ölçülerini manuel olarak elleriyle girerek firesiz kesim hesaplamaları yaptırabilirler. Kullanım açısında her türlü imkan sağlanmıştır.

İnfowood 1992 programlarının önceki versiyonlarında parça analizi, kesim ölçüleri gibi özellikler hali hazırda kullanılmakta iken, bu yeni versiyonla birlikte tabaka üzerinde kesilecek parçaların firesiz olarak kesim analizlerinin yapılabilmesi için gerekli eklemeler yapılarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Sadece bununla da kalmayıp kesim istatistikleri, barkod yazdırma, stok takibi, maliyet analizi vb. özellikleri de ekleyerek bu alanda da başarılı bir çalışma ortaya koyduk. Dilerseniz bu özelliklere görsel olarak bir göz atalım.

Ölçülendirme :

Artık İnfowood 1992 v.9 ile çalışırken, bir projede kullanılan tüm dolapların metre, metretül, metrekare, en x boy, en x derinlik, derinlik x boy, adet bazında, koli bazında, mm olarak, cm olarak vb. tüm alan hesaplamalarını otomatik olarak çıkarabilir, toplu işler için birkaç dakika içerisinde fiyat teklifi verebilirsiniz.

Firesiz kesim hesaplama :

Bilindiği üzere firesiz kesim optimizasyonu da mobilyacılar için hayati öneme sahip bir uygulama. Hem ham tabakanın, hem de eldeki kullanılmış malzemelerin en verimli şekilde kullanılması açısından size zaman kazandırabildiği gibi, oluşabilecek hata paylarını da sıfıra indirgeyebiliyor.

bottom of page